Julkaistu 29.8.2024 11:54

Uusi iCare-myymälä avautui kauppakeskus Goodmaniin Hämeenlinnassa

Pelastusarmeijan tuorein iCare secondhand hyväntekeväisyysmyymälä avautui tänään 29.8. kauppakeskus Goodmaniin. Se on Hämeenlinnan seudun ensimmäinen kauppakeskukseen avautunut secondhand-liike.

Goodmanin iCare secondhand -myymälään on helppo saapua niin julkisilla kulkuvälineillä kuin autolla, sillä kauppakeskuksesta löytyy runsaasti ilmaista parkkitilaa. Liike sijaitsee 2. kerroksessa Terveystalon päädyssä. Lisäksi parkkihallista löytyy iCaren kierrätyslaatikko.

Avajaispäivän sumuinen aamu selkenee auringonpaisteeksi, ja näin elokuun lopussa saa nauttia vielä kesäisestä säästä. Uusi myymälä oli houkutellut joukon uteliaita odottamaan ovien ulkopuolelle jo aamutuimaan.

– Nyt tuntuu hyvältä, kun ovet ovat auki, sanoo iCare secondhand -myymälätoiminnan vastaava Heli Suomi iloisena. – Hämeenlinnalaiset ovat aina ottaneet meidät hyvin vastaan ja uskon, että isomman tilan ja pidempien aukioloaikojen myötä meidät löydetään entistäkin paremmin.

Saija Hyvärinen toimii Goodmanin iCare-myymälän vastuumyyjänä. Hän on työskennellyt vuoden ajan Hämeenlinnan edellisessä iCaressa myyjänä. Nyt hän on innoissaan uudesta tilasta ja uudesta vastuusta. – Onhan tämä jännittävää! Liiketila on raikas ja iso, ja uskon, että ostoskeskuksessa uudet asiakkaat löytävät meidät. Tervetuloa ostoksille!

Goodmanin iCare-myymälän tuotevalikoima keskittyy hyväntekeväisyysmyymälöidemme konseptin mukaisesti edullisiin ja hyväkuntoisiin vaatteisiin ja asusteisiin. Lisäksi myynnissä on laadukkaita astioita ja kodin sisustustavaroita.

Monet hämeenlinnalaiset ovat tulleet hyvän mielen secondhand-ostoksille. Tusinan verran ihmisiä astui sisään heti ovien avauduttua. Ensimmäisenä paikalla on Minna Ruotsalainen. Hän kertoo olevansa intohimoinen secondhand-shoppailija, ja hän oli vieraillut useasti vanhassa iCare-liikkeessä.

– Tämä uusi tila on selkeä parannus. Tosin aina myymälänne ovat olleet tyylikkäitä, Minna toteaa hymyillen tutkien samalla näyteikkunan valikoimaa.

Kirsi on tullut tekemään löytöjä lapsenlapselleen ja itselleen. – Toivottavasti saatte paljon hyviä lahjoituksia!

Avajaishulinassa on muutamia miehiäkin ostoksilla. Yksi heistä on Ibrahim, joka opiskelee Hämeenlinnassa. – Käyn viikoittain pari kolme kertaa secondhand- ja kirppariostoksilla. Etsin kaikenlaisia vaatteita, kuten kenkiä ja farkkuja.

Siiri on pitämässä välivuotta ja on myös kierrätyksen ystävä. Hän ihastelee uuden myymälän avaruutta. – Useimmiten etsin laukkuja ja koruja. Secondhandissa ihaninta on se, kun voi löytää uniikkeja asioita. Koskaan ei tiedä, mitä tulee vastaan!

Tule sinäkin tekemään erinomaisia löytöjä – ja tekemään samalla hyvää.

iCare secondhand
Kauppakeskus Goodman

Kaivokatu 7 / 2. kerros, Hämeenlinna
puh. 050 502 1450
Avoinna ma–pe 10–20, la 10–18, su 12–18
Parkkihallin P1-tasolta löytyy iCaren keräyslaatikko, johon voi jättää lahjoituksia parkkihallin aukioloaikana.

Pelastusarmeijalla on 15 iCare- ja kirpputorimyymälää ympäri Suomea.
Ostamalla ja lahjoittamalla hyväkuntoisia vaatteita ja kodin käyttötavaroita iCare-myymälöihin olet mukana tukemassa Pelastusarmeijan tärkeää hyväntekeväisyystyötä. Lisätietoa kotisivuillamme: pelastusarmeija.fi/myymalat