Julkaistu 22.9.2024 07:00

Pelastusarmeija viettää kansainvälistä rukouspäivää ihmiskaupan uhrien puolesta

Pelastusarmeija järjestää 22. syyskuuta rukouspäivän ihmiskaupan uhrien puolesta. 

Tämä tapahtuma on osa Pelastusarmeijan pitkäaikaista työtä ihmiskaupan ja nykyajan orjuuden torjumiseksi. Asia koskettaa lähes 50 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa. Tavoitteena on herättää tietoisuutta ja kannustaa ihmisiä liittymään mukaan rukoilemaan uhrien puolesta. Raamattu kehottaa meitä toimimaan oikeudenmukaisuuden puolesta: "Sen jälkeen Mooses ja Aaron menivät faraon luo ja sanoivat: ’Näin sanoo Herra, Israelin Jumala: Päästä minun kansani…’” (2. Moos. 5:1). 

Rukouspäivä antaa tilaisuuden pysähtyä ja muistaa heitä, jotka ovat joutuneet ihmiskaupan julmuuden kohteeksi. Pelastusarmeija uskoo, että rukous voi tuoda voimaa ja toivoa heille, jotka kärsivät ja kamppailevat menettäessään vapautensa ja ihmisarvonsa. Tämä päivä on erityinen hetki osoittaa solidaarisuutta ja välittää viesti, että emme ole unohtuneet heitä.

Pelastusarmeija on vuosien ajan tehnyt merkittävää työtä ihmiskaupan vastaisessa taistelussa ja rukouspäivä on osa tätä laajempaa toimintaa. Kansainvälinen osallistuminen rukouspäivään korostaa, kuinka laajasti tämä ongelma vaikuttaa ihmisiin eri puolilla maailmaa ja kuinka tärkeää meidän kaikkien on toimia yhdessä ongelman ratkaisemiseksi. 

Pelastusarmeija kutsuu kaikkia mukaan osallistumaan rukouspäivään ja toimimaan ihmiskaupan uhrien hyväksi. Rukous voi olla ensimmäinen askel kohti muutosta, ja yhdessä voimme antaa toivoa heille, jotka sitä eniten tarvitsevat. 

Lue lisää ihmiskaupasta Ihmiskaupan vastainen työstä - https://www.pelastusarmeija.fi/mita-teemme/ihmiskaupan-vastainen-tyo